Avtex Tourer One Pus

Omschrijving

De Avtex Tourer One Plus is ontwikkeld in samenwerking met Garmin en zit boordevol functies speciaal ontwikkeld voor gebruik met een caravan of camper. De Avtex Tourer One wordt standaard geleverd met gedetailleerde kaarten van 45 Europesche landen, zo zijn de hoogtes van bruggen en viaducten ook verwerkt in de kaarten. Op basis van de duur u gegeven maten van uw caravan of camper berekend de Avtex Tourer One de juiste route.

 

Speciaal aan de Avtex Tourer One plus is dat deze is voor zien van een camera die onder andere fungeert als dashcam. Ook is de Avtex Tourere One Plus voorzien van verschillende functie die u ondersteunen tijden het rijden, zo geeft hij een waarschuwing als uw rijstrook dreigt te verlaten of wanneer er een botsing dreigt met uw voorganger.

 

De magnetische houder zorgt er voor dat de Tourer One plus makkelijk te plaatsen en te verwijderen is. De draaibare camera zorgt er voor dat u altijd optimaal beeld heeft van de weg. De camera detecteert zelf of er een aanrijding heeft plaatsgevonden en slaat dan automatisch de beelden op. Ook is het mogelijk zelf foto’s te maken van bijvoorbeeld het ongeval.


Functies

 6″ Touchscreen

 Verkeerswaarschuwingen voor brug hoogtes, gewichtlimieten, scherpe bochten, stijle helingen en meer

 Toont hoogte verschillen en stijle hellingen

 Database van meer dan 9000 ACSI campings

 Toont campings, restaurants en tankstations langs de route

 Wijzig makkelijk de route door middel van het touchscreen

 Live file updates via DAB

 Stembediening zodat u uw handen aan het stuur kunt houden

 Bluetooth om hands-free te kunnen bellen

 Actieve rijstrook begeleiding voor kruispunten en af- en toeritten

 Ingebouwde dashcam

lane departure warning en forward collision warning


Afmetingen

Breedte: 183mm
Hoogte: 94mm
Diepte: 15mm

Gewicht

319g